Veiling kunstwerk ‘The Beatles at Concert at SEA’

21 juni 2017

Frank van der Meijden, oud-manager van BLØF en Doe Maar, heeft een kunstwerk gemaakt dat geveild wordt voor het Umoja Fonds. Het kunstwerk ‘The Beatles at Concert at SEA’ is nog t/m 24 juni te zien The SmithDavidson Galery, Minervaplein 10, Amsterdam.

 

Dit werk is speciaal gemaakt voor Concert at SEA, omdat dit jaar voor het eerst de meest succesvolle bands die ik ooit managede, Doe Maar en Bløf op dit kleurrijke festival staan. Het mooist zou natuurlijk zijn als ook The Beatles op Concert at Sea konden spelen. Als kunstenaar kan je dat regelen! Je kunt dromen verwezenlijken; het onmogelijke mogelijk maken.’, aldus Frank van der Meijden.

De volledige opbrengst van het kunstwerk ‘The Beatles at Concert at SEA’ gaat naar het Umoja Fonds. De organisatie van Concert at SEA geeft bovendien 2 weekendkaarten cadeau voor CAS 2018 aan degene met het winnende bod. Bekijk hier een video over het kunstwerk om meer te weten te komen over het project.

Nog t/m 1 juli 18:00 uur kun je via deze website veilen op dit unieke kunstwerk.

 

Over Frank van der Meijden

Frank van der Meijden (Rotterdam, 1946) heeft een leven in de entertainmentwereld achter de rug. Hij was manager van de succesvolste Nederlandstalige popgroepen ooit: Doe Maar en BLØF. De afgelopen zeven jaar heeft hij zich op de beeldende kunst gestort. De tableaus die hij maakt van gebruikte materialen zitten vol met verwijzingen naar de popmuziek. Geen wonder dat zijn expositie in Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch wordt geopend door Jan Smeets, de organisator van Pinkpop, en Ernst Jansz van Doe Maar. Het werk van Frank is al te zien geweest op exposities in New York, Miami, Prijs, Tokyo en San Francisco. Lees meer over Frank op www.frankvandermeijden.com